Forum ogólnopolskie modyfikacji chłodzenia oraz pomocy technicznej i nie tylko...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam,
przymierzam się do kupna całego osprzętu do ulepszenia chłodzenia czyli radiatory AAB, pasta termoprzewodząca MX-4, no i termopady AAB 6W/mK. Tylko z tymi termopadami nie wiem czy mają być grube na 2mm czy na 1mm? Nie wiem czy jest to w ogóle bardzo istotne.
Pozdrawiam.
Witam,
przymierzam się do kupna całego osprzętu do ulepszenia chłodzenia czyli radiatory AAB, pasta termoprzewodząca MX-4, no i termopady AAB 6W/mK. Tylko z tymi termopadami nie wiem czy mają być grube na 2mm czy na 1mm? Nie wiem czy jest to w ogóle bardzo istotne.
Pozdrawiam.
Powiem tak trudno to jest zrobić naprawdę tam są kable w obudowie i łatwo je uszkodzić jeśli pokrywę będziesz usuwał. Co do termo padów gdzie 2mm 0,5 a nie 2mm chesz spalić kondensatory ?
Nie poge ci pomóc bo obiecalem ludzia zwłaszcza tym modelu że nie pomoge bo jak widzisz sprzedaje swojego na allegto. Co do roboty, czeka cię masa testów i roboty oraz poprawiania do tego jeśli coś sknocisz płyta glowna do wymiany będzie ;I
Więc tajników nie podam dla dobra sprzedaży
LAPTOP LENOVO Y510P
Procesor: i5 4200m
Karty graficzne: Nvidia GT750m x2 GPU 967/5000MHz na 1190/5400MHz OC
Pamięć: 8 GB RAM DDR 3 1600MHz - OC XMP 1.3 2133MHz
Strony: 1